lørdag den 2. januar 2010

Adams fødselsdag

Vi var til Adams 5 års fødselsdag i Pump It Up, et hoppeborgsland med kæmpestore oppustelige rutchebaner, forhindringsbane og trampoliner. Børn og nogle enkelte voksne (inklusiv os) spænede rundt i 1½ time, hvorefter vi fik pizza, sodavand og lagkage.

Bagefter fik vi lækker middag hjemme hos Adam og hans familie: Peter, Kasha og Isabella. De har lige købt hus, et kæmpe palæ på godt over 300 kvm med 3 soveværelser, 2-3 stuer, 2 spisestuer, kontor, to store legerum, mindst tre badeværelser og en garage på størrelse med en mindre dansk villa. De havde givet $250,000 for det (ca. 1,3 mio kr.), og det meste af selskabet var enige om, at det var mange penge.

I Houston bliver huse er ikke bygget nær så solidt som i Danmark, så et 10 år gammelt hus bliver betragtet som halvgammelt. Til gengæld havde det fået nyt tag sidste år. Det var svært at sætte sig ind i, når vi håber på at få råd til et hus, der er under 40 år gammelt med et tag der holder 30 år...

I haven har de et foruden springvand, citrontræ, et manderintræ og et grapefrugttræ, vi synes det er mægtig eksotisk. Vi fik nogle smagsprøver med hjem, dem glæder vi os til at spise.



Jonathan i hoppeborg.


Agata, Jonathan og Majken på vej ned ad en oppustelig rutchebane.


Fødselsdagsbarnet Adam bliver placeret i tronen og puster lys ud i den gigantiske lagkage (med futtoget Thomas, som han er meget glad for, som tema).


Jonathan falder udmattet i søvn i bilen med slikpind i den ene hånd og ballon i den anden.

1 kommentar:

  1. Der er ikke noget bedre for børn, end at få lov til at rende rundt i sådan et oppusteligt legeland :-)

    SvarSlet