torsdag den 24. december 2009

Juleaften

Juleaften gjorde vi et ganske hæderligt forsøg på at holde fast i traditioner. Tobias havde i Danmark været så venlig at optage Disney's juleshow, så vi fik set både Peter Pan og sneboldskamp med Anders And.
Herefter tog vi til børnejulegudstjeneste i Jonathan's Gloria Dei. Her blev der sunget julesalmer og der blev opført et lille teaterstykke, hvor en dreng, der ikke var så sød ved nabopigen fik et større hjerte af Jesus og blev til en god dreng.
Middagen var så klassisk dansk som det var muligt. Det var lykkedes Majken at skaffe en juleskinke, købt af en kolega i Ikea, med svær, der selvom det ikke var nakkekam smagte glimrende. Det var ikke muligt at skaffe små kartofler, så det blev til Texas size brunede kartofler.
Ris à l'amanden var helt som den skulle være, da den var lavet af grødris importeret fra Netto i Danmark og Majken fik mandelen.
Efter middagen fik vi danset om plastikjuletræet, til stor fryd for Jonathan, der dog også havde lidt svært ved at vente med at åbne gaver.
Gaver var der mange af. Vi havde klistret små hoveder på alle gaverne, så Jonathan kunne dele ud, selvom han dog kom til at gå i gang med at åbne flere gaver, der ikke var til ham.
Jonathan var den der fik flest gaver. Bla. havde Søren købt hele tre fjernstyrede biler, der bragte stor glæde.
Aftenen sluttede med at vagten ringede efter at vi alle var gået i seng. Det var Mettes kuffert, der endelig var dukkert op, men hendes gaver ventede vi dig med at pakke op til dagen efter.


Lærke, Eva, Leif, Mette og Majken omkring julebordet.


Mette får en kasse bleer. På blekassen var der et billede af en pingvinsodastreamer, der først ankom med posten samme dag, da vi allerede havde brugt det sidste papir til at pakke bleerne ind i den tro, at sodastreameren ikke kunne nå at komme frem.


Majken med sweater.


Jonathan fik nogle biltøfler, som han lidt skuffet konstaterede ikke kunne køre.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar