fredag den 25. december 2009

Første juledag

Første juledag var Mettes kuffert dukket op. Det viste sig, at kufferten var næsten helt fyldt med gaver. Mette havde nemlig forberedt klassisk pakkeleg, som vi spillede på patioen i solen. Skæbnen og terningerne ville alle pakkerne, til trods, at der var enormt mange, havnede hos Majken og Søren. Dette var dog heldigt, da pakkerne alle var ting, man kun kan købe i danske butikker, som juleøl, chokolade-skildpadder og remoulade.
Majken, Mette, Lærke og Søren tog senere på dagen i biografen for at se den ny 3D film "Avatar" af James Cameron. Avatar er hidtil dyreste film med et budget på $240.000.000, der dog forlængst er tjent ind igen, så vi tog i IMAX 3D bio for at se om den nu også var pengene værd.
Den ide havde halvdelen af Houston tilsyneladende også fået, for vi havde svært ved at finde en plads, da vi kom frem. I amerikanske biografer er der normalt ikke nummererede pladser, så dem der kommer først får de bedste pladser. Så kan de også få vist nogle flere reklamer og forfilm. Det betyder så også, at når der er ved at være fyldt er der en masse enkeltpladser, men det lykkedes os dog at finde to gange to pladser langt fra hinanden.
Filmen var heldigvis fantastisk underholdende, så det gjorde ikke så meget, at vi ikke sad helt optimalt.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar