søndag den 1. november 2009

Wings Over Houston 2009

Igen i år var vi til flyopvisning med luftakrobatik og historiske flyvemaskiner på Ellington Field. Vi var godt forberedte denne gang og havde i bedste amerikanerstil slæbt stole med, hvilket var en glimrende beslutning.
Der var ikke de store overraskelser i forhold til sidste års show. Pearl Harbor blev atter angrebet af japanske Zero-maskiner og nye og gamle maskiner fløj i formation sammen. I år var hovednavnet "Thunderbirds", der er luftvåbenets F-16 demonstrationsgruppe, dog udskiftet med søværnets "Blue Angels", der flyver F-18.
Blue Angels lavede, som Thunderbirds, halsbrækkende manøvre og dristigt tætte formationer. Vi så dog det meste af Blue Angels showet fra parkeringspladsen, da vi gik tidligt for ikke at sidde i kø. Sidste år tog det os en time bare at komme ud ad parkeringspladsen.


F-18 med maskiner fra anden verdenskrig. Maskinen forest i midten, en Lockheed P-38, blev gravet ud af indlandsisen på Grønland i 1992.



Søren og Jonathan sidder i solen de medbragte stole.


To dristige damer laver "old-school" luftakrobatik, hvor den ene kravler rundt oven på vingen mens piloten laver loops og andre manøvre.


Fire ud af de seks Blue Angels, der lavede næsten uhyggeligt tætte formationer.

Klik her for flere billeder

Ingen kommentarer:

Send en kommentar