onsdag den 15. april 2009

Epcot Center

Vi kørte hele vejen fra Key West til Orlando på en dag for at nå at få noget ud af de sidste to feriedage. Eva og Leif valgte at tage til Space Centeret mens Mette, Tobias, Majken, Søren og Jonathan tog i Disney World.

Disney World består af seks store temaparker, hvor "Magic Kingdom" nok er den mest berømte. Da det kun var Mette som ville ind og se prinsesseslotte og fotograferes med Mickey Mouse, og da Tobias lovede Mette at invitere hende til Disney World i Paris, bestemte vi os for at tage i "Epcot".

Epcot er inddelt i to områder: Futureworld og World Showcase. Vi startede med at gå rundt sammen, men Mette og Tobias fandt hurtigt ud af, at deres tålmodighed ikke rakte til at følges med en 2-årig, så vi gik rundt det meste af dagen hver for sig.

Majken, Søren og Jonathan tog de børnevenlige attraktioner i et roligt tempo. Vi gik bl.a. i "Find Nemo", som var 3D tegnefilm projekteret i et rigtigt akvarium, det så ret fedt ud. Jonathan blev fotograferet i hajens mund, men han var ikke så begejstret for det.

Hen ad eftermiddagen bestemte vi os for at tage en kold øl i solen mens Jonathan sov. Vi gik derfor over i World Showcase, hvor man gik fra land til land med 200 m mellemrum, nogle meget overbevisende udstillinger. Vi gik ind i Tysklands Biergarden, hvor der var tyrolermusik, men ak, det var indendørs og alt for højt, så Jonathan vågnede og vi skyndte os ud igen. Da der var andre der også havde fået den idé at tage en øl på det tidspunkt var alle barerne optaget, så vi endte med at gå på det norske konditeri og drikke en Carlsberg... Men den smagte vidunderligt!

Mette og Tobias havde nået det meste af parken rundt tidligt på aftenen og passede derfor Jonathan i knap to timer, mens Søren og Majken satte det lange ben foran og prøvede alle forlystelserne som er forbudt for små børn. Vi kørte i på "Test Track" en bane som kører næsten 100 km/h, vi blev sendt op i en rumraket (simulator), og vi fik et bud på hvordan vores fremtid så ud i en tur i Spaceship Earth.

Aftensmaden blev indtaget i Marokko, og på det tidspunkt var klokken så mange, at vi lige så godt kunne blive til fyrværkeriet. Da vi forlod parken havde vi været der i 12 timer, og de 1½ times køretur hjem af små landeveje føltes temmelig lang, især for Søren som kørte. Vi sov godt den nat!





Søren og Jonathan er blevet spist af hajen Bruce.


Monobanen, der kører mellem Disneys forskellige parker og hoteller.


Ankershus i "Norge".


Aftenstemning før fyrværkeri.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar