søndag den 23. november 2008

Downtown Houston



T-rex i naturhistorisk museum


Chase Tårnet


The beer can house


Houston skyline

Efter at have boet her i snart tre måneder, tog vi endelig ind til Houston centrum. Først besøgte vi naturhistorisk museum, hvor de havde nogle fine dinosaurusser og en stor mineralsamling, men ellers var lidt småt hvad de havde at byde på. Efter museumsbesøget gik vi en tur rundt i Harmann Park og kørte herefter til Downtown.
Vi havde fået at vide, at der ikke var så meget at se i Downtown, men vi synes der var fint med de store begyndende højhuse, juleoppynting og cafeer med udendørssavering, noget vi godt kunne savne lidt i Clear Lake området.
Efter at have gået rundt et stykke tid, kørte vi til en bizar Houston attrakation: The beer can house. En jernbanearbejder havde fået den ide, da han blev pensionere, at han ville udsmykke sit hus med brugte øldåser. I løbet af 20 år havde han fået samlet og tilklippet 50.000 dåser som belædte huset både udvendigt og indvendigt. Et ret specielt projekt.
Om aftenen var vi inde at se den nye James Bond, så vi var godt trætte den dag, da vi jo ikke er så vandt til at gå så meget rundt til hverdag.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar