torsdag den 4. marts 2010

Hollywood Boulevard

Intet besøg i Los Angeles uden en obligatorisk tur forbi Hollywood. Efter at have siddet længe i den notorisk forfærdelige trafik på motorvej 5 ankom vi til Hollywood Boulevard. Vi cruisede ned ad boulevarden i vores corolla og spejdede efter stjerner, men omkring det berømte Kodak Theater var vejen afspærret, så man var nødt til at dreje af. Vi fik parkeret vores cruiser og fortsatte til fods ad stjerne fortorvet "Walk of Fame", hvor alle kendte har fået en flise (ca. 2000 styks). Dvs. "fået" betyder, at de alle har skulle hoste op med $25,000 for at få deres flise, men så hører der også en lille ceremoni med. Ikke at $25.000 skulle være andet end byttepenge for en topstjerne, der får $20.000.000 per film og i øvrigt bliver fliserne nok betalt af deres filmstudioer.
Ved Kodak Theater gik det op for os hvorfor vejen var afspærret. Om få dage skulle der være Oscar-uddeling i netop Kodak Theater, så de var godt i gang med at få rullet den røde løber ud og gjort klar til stjernes entre. Kodak Theater var dog ikke spærret af for besøgende, så vi fik set alle de mange mandsstore Oscar-rekvisitter, der stod klar pakket ind i plastik. Den røde løber var også dækket af plastik, men vi fik da stået på trappen, hvor de kendte bliver fotograferet af sladderbladene inden de går ind i salen.


Så er vi der vist endelig snart. Der er vist ikke nogen, der er uenige i, at Los Angeles har USAs værste trafik (dog løsnet lidt op her på billedet).


Jonathan og Walt Disneys stjerne på Hollywood Boulevard.


Hr Oscar pakket venter indhyldet i plastik på hans store dag.


Majken på movie-star trappen i Kodak Theater.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar