søndag den 14. februar 2010

Valentine's Day

Søndag den 14'ende februar var det Valentine's day. I Jonathans school havde de lavet Valentine's kort til soldater og om fredagen skulle de give hinanden Valentinsgaver til hinanden i store hjerter de havde lavet til formålet. Hjerterne lignede lidt store julehjerter som man kender det i Danmark, hvilket forklare, at Majkens kolleger ved juletid bemærkede, at det var tidligt hun havde hængt Valentinshjerter op. Det bruger man åbenbart ikke til jul her.
Vi vidste ikke helt, hvad der blev forventet, at man skulle putte i hjerterne. Vi spurgte den miss Romy, der er den ene af Jonathans lærerinder, men hun kommer fra Chile og kendte heller ikke så meget til traditionen. Vi endte med at lave et hjemmelavet Valentinskort til alle børnene, men de andre forældre havde købt gaver i form af slik, blyanter og lignende. I det mindste var vores hjemmelavet.
Søndag, valentins dag, fik vi besøg af Majkens kolega, Anna, der boede her i Las Palmas i sommers. Hun var på besøg i et anlæg i Port Arthur, men kom om søndagen forbi Houston for at hilse på os. Det blev til et par øl, hjerteschokolade og et besøg på en kinesisk buffet inden Anna skulle tilbage til Port Arthur.


Jonathans valentinskort til børnene i hans klasse.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar