søndag den 7. februar 2010

Super Bowl XLIV

Søndag den 7'ende februar blev der afholdt den største årlige sportsbegivenhed i USA, Super Bowl, mesterskabsfinalen i amerikansk fodbold.
Vi havde denne dag inviteret vores japanske og tyske naboer til frokost og farvelfest, men de tog dog hjem før kampen startede hen på aftenen.
Kampen, der blev spillet i Miami, var mellem New Orleans Saints og Indianapolis Colts og blev den mest sete tv-begivenhed i USAs historie med estimeret 153 millioner seere. De mange seere ved Super Bowl sender reklameprisen helt i top, så 30 sekunders reklame koster næsten 15 millioner kroner.
Vi holdt med New Orleans, der også endte med at vinde 31 - 17. De fleste amerikanere holdt nok også med New Orleans, da denne by har ekstra sympati på grund af orkanen Katrina i 2005 og de mange, der søgte ly i netop New Orleans fodboldstation. Vores vagt i Las Palmas var en af dem, så han var naturligvis glad over sejren.
I New Orleans var der i forvejen fest, da deres store karneval, Mardi Gras, så småt var begyndt, så jubelen på Bourbon Street ville ingen ende tage, da New Orleans vandt.
Vores aften endte meget uheldigt med, at Jonathan, under ikke helt klare omstændigheder, faldt og fik slået en lang flænge i panden. Vi besluttede, at et besøg på skadestuen nok ikke ville gavne sagen og blot være synd for Jonathan, så vi tog i stedet på apoteket og fik et stort udvalg af plastre, så vi kunne lukke flængen så pænt som muligt. Han kommer dog nok til at få et ar, som vi jo kan kalde Super Bowl 44 aret.


Vores (thai)-tyske og japanske naboer på besøg.


Søren, Majken og Jonathan ser Super Bowl fra sofaen.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar