søndag den 11. oktober 2009

Rice Owls mod US Navy

Lørdag 10 oktober mødte Rice universitetets "Owls" US Navy i en football dyst. Universiteternes stadions er, som det er normen herovre, så store, at man får det indtryk, at universiteterne er idrætsklubber med tilhørende akademisk undervisning. Rice University stadion er et af de mindre med plads til 47.000 (til sammenligning har Parken i København 38.000 pladser), men større universiteter kan have stadions med plads til over 100.000 mennesker. F.eks. har University of Texas i Austin, hvor Texas Longhorns spiller hjemmekampe 100.119 siddepladser, så college football er big business.
Rice Owls mødte US Navy, men desværre for hjemmeholdet havde de ikke en chance. US Navy var hele tiden i stand til at vinde yards, hvor Owls blev presset baglæns, når de havde bolden. Det var ren ydmygelse. Vi forlod kampen efter halvlegspausen (efter ca. to en halv time), hvor det stod 42-7 til Navy. Kampen sluttede 63-14, men Rice har vist heller ikke vundet noget som helst i år. Det er et stort stadion til et hold, der aldrig vinder.


Majken, Jonathan, Eva og Leif foran stadion før kampens start.


Navy-spillerne løber på banen. Bemærk hvor mange spillere der er. Selvom der, som i fodbold, kun må være 11 spillere på banen fra hvert hold, er det i college fodbold tilladt at udskifte blandt 70 spillere. Træneren skifter frit hele hold løbende i kampen, således at specialister og specialisthold bliver sat ind på taktiske tidspunkter. I NFL er det dog kun tilladt at have 52 spillere på et hold.



Navy har lige lavet en bland mange touchdown. I baggrunden ses navytilhængere, der i bedste rekrutstil lavede armbøjninger ved hver scoring. Det blev til mange armbøjninger.


Rice har her bolden, men tager den sikkert kort efter. Det var ikke Owls dag den dag.



Ingen kommentarer:

Send en kommentar