lørdag den 5. september 2009

Roadtrip til Dallas

I anledning af Labor Day har mange amerikanere fri den første mandag i september. De fleste bruger dagen til at gå på udsalg, der ofte falder sammen med disse fridage. Vi valgte i stedet at køre til Dallas og Fort Worth sammen med Anna.
Lørdag morgen kørte vi derfor alle afsted på I-45, der kører hele vejen fra NASA til Dallas. En tur på ca. 400 km. Vi kørte uden om Dallas og ankom tidlig eftermiddag i Fort Worth Stockyards. Stockyards var i cowboytiden et vigtigt centrum for kvæghandel og cowboytemaet er bevaret som turistattraktion.
I Stockyards bliver der to gange dagligt drevet Texas longhorn kvæg gennem gaderne og i Cowtown Coliseum kan man to gange om ugen opleve rodeo. Vi spiste frokost i den berømte Billy Bob's Texas bar, der blandt andet byder på ægte tyreridning flere gange om ugen.
Efter en tur gennem Stockyards fandt vi et hotel i nærheden med en shuttle ordning, så vi ikke behøvede at køre til Stockyards i bil om aftenen. Efter lidt afslapning ved poolen tog vi tilbage til Stockyards og havde en fin aften med barbecue, rodeo og herefter margaritas.



Jonathan og Anna hyggede sig på bagsædet. Jonathan klarede den lange tur meget fint med hjælp fra Curious George på computeren.



Majken og Chaufføren




Dallas skyline.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar