mandag den 15. juni 2009

Up og flagfest hos Wayne

Søndag d. 14 Juni var det amerikansk flagdag og vi blev inviteret til grillmad hos Wayne. Det var nok ikke i anledning af flagdagen, men Wayne havde da hejst et par flag.
Tidligere på dagen havde Majken og Søren gjort brug af svenske Annas fødselsdagsgave til Søren, en tur i biografen med babysitning. Vi tog ind og så en film i den lette genre, Pixars "Up". I det store biografcenter viste de "Up" i både 2D og 3D. Vi valgte at prøve 3D, selvom vi var skeptiske, da det jo ikke plejer at være til at holde ud at have de gode gamle rød-grønne briller på i mere end et par minutter, men hold da op der er sket fremskridt. Den nye teknologi hedder "Real D Cinema" og billedkvaliteten er fremragende. Det var stort set lige som i en normal biograffilm, men billederne havde form og en gang i mellem forsvandt ting og sager dybt ind i lærrede eller fløj rundt i salen.
Aftenen hos Wayne var meget afslappet. Der var Wayne selv, hans søn og dennes kærste. Wayne lavede ægte amerikansk grillmad med stor bøf, kylling og flere slags pølser. Ikke slankemad, men ganske lækkert. Wayne bor i et rigtig bachelorhus med poolbord og vægttræningrum og sportsvogn i garagen. Jonathan havde masser at se til med at rulle poolkugler, så han var godt underholdt.


Wayne og Texas size bøf.


Vi skulle alle prøve Waynes kængurustylte.


hop hop hop.


Jonathan skulle naturligvis også prøve.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar