onsdag den 20. maj 2009

Myg i Louisiana.

Da Majken torsdag skulle til et møde i Pascagoula, Mississippi, lige op til en Amerikansk helligdag, memorial day, besluttede vi, at hele familien skulle på en lille road trip til staterne øst for Texas. Vi hentede derfor onsdag eftermiddag Jonathan i Gloria Dei og kørte direkte mod Barton Rouge, der er hovedstaden i Louisianna. I Barton Rouge ville vi være i rimelig køreafstand til Majkens møde i Pascagoula næste dag. Før man kommer til Barton Rouge, kører man gennem et sumpområde, hvor motorvejen er hævet på søjler. Størstedelen af det sydlige Louisiana er sump og det er ret imponerende, at se hvordan de har bygget en motorvej tværs igennem denne sump. F.eks. er der uden for New Orleans motorvejsfletninger i adskillige lag, som man ser det i Houston, men under motorvejen er der bare vand og sump.
Vi ankom til sumpstrækningen før Barton Rouge omkring solnedgang, hvilket betød af alle myggene var på vingerne. I sådan en næsten tropisk sump er der mange myg, rigtig mange. De kunne heldigvis ikke komme ind i bilen, men lyden af de tusindevis af myg, der ramte bilen, var lige som lyden af regnvejr. Efter kort tid forruden så smattet, at det næsten ikke var til at se ud af den, men det er ikke lige sådan at stoppe midt på en motorvej bygget på pæle gennem en sump og man havde bestemt ikke lyst til at gå ud til myggene.
Vi nåede dog sikkert frem til udkanten af Barton Rouge, som vi bare brugte som overnatningsbase før turen videre til Mississippi. Vi havde også tidligere set Barton Rouge til Thanks Giving.

Majken og Jonathan laver løjer ved den første resteplads i Louisiana.


Tilsmattet forrude.


Sidespejl. Hver prik er en myg.


Fronten af bilen var helt smurt ind i myg.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar