onsdag den 8. april 2009

Nassau

Tirsdag skulle vi have været i land i Freeport, men på grund af vinden kunne vi ikke lægge til. I stedet sejlede vi til Nassau, hvor vi var fremme ved solnedsgangstid. Kaptajnen gav en kryptisk melding om at vi havde fået lov til at lægge til dagen før og slap for en nat til søs og at vi kunne gå i land i morgen og al underholdning fortsatte som planlagt. De fleste tolkede det som om vi ikke havde fået landgangstilladelse og vi fandt først selv ud af at vi godt kunne gå i land adskillige timer efter vi havde lagt til. Vi gik en kort aftentur i Nassau, der virkede meget øde på nær et par barer, der var fyldt med fulde teenagere.
Dagen efter tog Eva, Leif, Mette og Tobias på glasbundstur, mens Søren, Majken og Jonathan gik på piratmuseum og en tur på den lokale strand. Selve Nassau var ikke specielt stor og havde kun et par enkelte seværdigheder, men der var da noget karibisk stemning over stedet.


Velkomst port med det gode skig Norwegian Sky i baggrunden.


Indgangen til piratmuseet, hvor de berømte 1700-tals karibiske pirater er en del af lokalhistorien. Der blev gjort op med fup og fakta om pirater. Skattekort og at gå planken ud var fra bøgernes verden, mens træben, papegøjer og klap for øjet skulle have været meget almindeligt blandt pirater.


Vandet har en helt fantastisk farve i karibien. Her er ses udsejlingen fral Nassau havn.


Jonathan har fundet noget fra en konkylie.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar