onsdag den 24. december 2008

Jul i Danmark

Vi havde et stramt program i julen. Hele familien hentede os i lufthavnen den 21. december og vi tog direkte hjem til Majkens forældre og fik gløgg og æbleskiver. Dagen efter var Majken på arbejde i Ravnholm og Søren tog til København for at købe julegaver, besøge Image House og gå til møde med IHPostal. Om aftenen var vi til hyggelig julefrokost hos Mette og
Tobias. Da sild, æbleskiver, gløgg, risalamande, pebernødder, jødekager og varm leverpostej er svært at opdrive i Texas, var vi i den syvende himmel, og vi forspiste os begge dage.

Man kan købe alt her i Houston, og alligevel endte vi med at købe de fleste gaver i Herlev Bymidte dagen før juleaften, mens Jonathan var med Moster Mette i Zoo. Vi tog til Majkens morfars fødselsdag om eftermiddagen, hvor det meste af Majkens familie også var til stede. Om aftenen holdt vi lillejuleaften i Klokkedybet, hvor der blev åbnet gaver.

Juleaften holdt vi i Hjortekær sammen med Annelise, Jens, Lærke, Ask, Birthe og Jørgen. Det var mægtig hyggeligt og Jonathan fik overvældende mange gaver og leget med gammelt legetøj fra loftet, så han ville først i seng meget sent.
1. juledag var vi en tur i Dyrehaven og til julefrokost hos Ingergrethe og Andreas, hvor det meste af den del af familien var dukket op. 2. juledag, var det så tilsvarende julefrokost med Majkens familie hos Jørgen og Anne.

Efter denne marathon-jul trængte vi til et hvil og kørte om lørdagen til vores hus i Sverige.

Vi tog hjem til nytår og nåede lige at fejre Moster Mettes fødselsdag og sige farvel, inden vi tog til nytårsfest hos Kim og Marie i Havetoften i Tåstrup. Der var en hel del småbørn, men Jonathan blev passet af Majkens forældre, det var dejligt at have en friaften.

Nytårsdag var vi en tur forbi Hjortekær og 2. Januar klokken halv fire om natten måtte vi så op for at nå flyveren tilbage til Houston via Frankfurt.



Jonathan får hat på af Lærke.


Der bliver leget flittigt med den overvældende mængde legetøj.

Jonathan leger med propel-and i sit nye jakkesæt med slips og vest.


Julegaverne bliver straks taget i brug.



Ingen kommentarer:

Send en kommentar