lørdag den 4. oktober 2008

Baseballkamp





Majkens kollegaer havde foræret os billetter til en baseballkamp da hun kom tilbage på kontoret efter at have fået Jonathan. Kampen stod mellem Houston's Astros og Atlanta's Braves, og vi havde nogle fine pladser. Stadion hedder "Minute Maid Park" og er temmelig imponerende, der er rigtig mange tilskuere, og et helt shoppingstrøg inde under tilskuerpladserne. Det får Parken til at virke temmelig lille. Der var 33000 tilskuere til kampen (og der var plads til flere), det var rigtig sjovt at opleve.

Baseball er en slags avanceret rundbold med 9 runder, hvert hold kan få tre "døde" og det gælder om at få bolden tilbage på basen inden løberne var nået frem. Vi havde hørt at baseball er en ret langsomt spil, og det er i hvert fald sandt. Det er den eneste sportsgren jeg har set, hvor spillerne varmer op i pauserne. Den midterste del af kampen var temmelig ensformig, der var 3½ inning hvor der ikke blev scoret nogle point, men så de sidste to innings var kampen meget lige og blev først afgjort i sidste inning af et homerun, det var en mægtig spændende afslutning på kampen.

Vi havde Jonathan med, men han sad kun ned i de første 20 minutter, de næste 2½ timer skiftedes vi til at spæne rundt efter ham på de omkringliggende gange. Først den sidste ½ time var han blevet træt, der var klokken også lidt i 10... Vi savner vores babysittere derhjemme!

Efter kampen var der netop den dag fyrværkeri, sikke en masse krudt der blev fyret af! Hele stadium blev tåget af krudtrøgen, det var rigtig flot.

Minute Maid Park ligger inde i centrum af Houston, så vi havde lidt frygtet for en gigantisk trafikprop når alle 33000 tilskuere skulle hjem, for herovre kan man hverken tage bussen eller toget. Det gik dog meget glat, motorvejen løber tværs igennem byen ved siden af skyskraberne, så efter ca. 1 mile med lidt kø kørte vi resten af vejen hjem med 65 mph, langt hurtigere end på udturen hvor vi sad fast i myldretidstrafikken helt derude hvor vi bor.

Vi havde en rigtig god dag, og takker mange gange for billetterne.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar