tirsdag den 26. august 2008

I dag besøgte vi Social Security Administration. Kontoret åbnede kl. 9:00, så vi ankom kl. ca. 8:50. Der var to køer, så vi spurgte nogle i den ene kø om det var køen til Social Security Card. Det var det sagde de, men da vi nåede frem til selve kontoret fik vi at vide, at det var den anden kø, så vi måtte bagest i køen igen. Inde i selve kontoret var 90% enten sorte eller mexikanere, så vi var lidt uden for kategori. Jonathan var dog heldigvis i charmehumør, så ventetiden ikke blev for ulidelig, men vi nåede alligevel at stå i kø i over to en halv time. Da vi endelig blev kaldt frem, fik Majken sin ansøgning godkendt, men Sørens kunne ikke accepteres, da vi kun havde en kopi med af vores danske (på dansk) vielsesattest. Alt i alt tog det fire timer, så Søren må tilbage igen og bruge en halv dag, når de rigtige dokumenter er fremskaffet. Surt, for vi fik at vide, at danske dokumenter bare ville forvirre dem.
Resten af dagen har ikke været så begivenhedsrig. Vi har badet i swimmingpoolen til Jonathans store begejstring. Måske ender han alligevel med at blive en vandhund.
Her til aften har vi undersøgt forskellige muligheder for daycare. Der skulle ligge en, der ser lovende ud lige i nærheden, så dem har vi skrevet til og håber, at det er noget for os.
Den kommende weekend er forlænget, da amerikanerne har Laybor Day på mandag, så vi vil planlægge at se nogle af seværdighederne i Houston. F.eks. rumcenteret og Zoo.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar